STANSWERK IN OPTIMA FORMA
Stansen - Vouwplakken - Verpakken

Bewerkingen

RW Specials is een grafisch afwerker gespecialiseerd is stanswerk. Wij staan voor kwaliteit en bieden verschillende mogelijkheden voor afwerkingen om uw drukwerk extra uitstraling te geven. Een mooi visitekaartje richting uw klanten. Wij passen diverse afwerkingsmethodes toe, zoals: 


Stansen

 • Stansen is een techniek om uw drukwerk in elke unieke vorm uit te snijden. Voordelen zijn onderscheidend vermogen, kwaliteit en functionaliteit.

  Het is onze specialiteit, met 5 stansmachines kunnen we kleine en grote oplages en formaten verwerken. We kunnen verschillende materialen stansen van papier, karton en bedrukt kunststof. 

 • Rillen

  Rillen is het persen van een vouwlijn in papier of karton, zodat je mooier en makkelijker recht kunt vouwen.

 • Perforeren

  Perforeren is het aanbrengen van een scheurlijn in papier of karton, zodat een je stuk uit kunt scheuren. Handig bij coupons, schrijfbloks, entreekaarten en consumptiebonnen. 

 • Pregen

  Een verhoogd of verdiept reliëf in papier of karton aanbrengen door persing met vorm en tegenvorm. Pregen kan op een bedrukt beeld, maar bij een blindpreeg is het beeld alleen zichtbaar door licht/schaduwwerking van het verhoogd of verdiept geperste beeld, dit geeft een exclusieve uitstraling aan uw drukwerk.

 • Slitten

  Slitten is het halfdiep stansen van papier of karton, vooral gebruikt voor tot op het dragerblad stansen van zelfklevende stickervellen, hierdoor kun je makkelijk de sticker van het schutvel af halen of stickervellen maken om in te printen. Slitten wordt ook gebruikt bij karton om dikker materiaal toch te laten buigen.

 • Vouwplakken

  Het vouw- en lijmproces bestaat uit het omzetten van een gestanst materiaal in een afgewerkt product, door op de plaknaad te lijmen en te vouwen, zoals een doos, een huls, of een mapje.

 • Stansvorm ontwerp en modellen

  Onze ervaren en creatieve ontwerper werkt nauw samen met onze klanten om innovatieve en functionele stukken te creëren. Onze snijplotter kan een mockup produceren, zodat u het eindproduct kunt visualiseren. Hierdoor kunnen goedkeuringen of wijzigingen snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Het zorgt er ook voor dat uw taak voorafgaand aan de productie gecontroleerd en goedgekeurd kan worden, wat resulteert in een soepelere workflow. 

 • Stansmes maken

  Onze bekwame messenmakers maken zelfs de meest complexe laser gesneden stansvormen of magneetstansen. We accepteren lijntekeningen in de meeste elektronische formaten, liefst PDF. We kunnen ook een mes maken op basis van een bestaand voorbeeld of opgave van maten.

 • Spoedorder

  Een opdracht die met de grootst mogelijke spoed moet worden uitgevoerd.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info